Entreprenörskap och ledarskap

Henrietta Fromholtz och Fredrik Emanuel Persson intervjuas om entreprenörskap och ledarskap av nyexaminerade Berghsstudenten Oskar Källström.

Fredrik Manuel Persson

Erfaren produktionschef med erfarenhet av att arbeta inom PR och kommunikationsbranschen. Idag jobbar han som Produktionschef och grundare på Maison FMP.

Henrietta Fromholtz

Har 7 års erfarenhet PR, sociala medier och influencer marketing, och jobbat med bolag som Wrapp, Google, Spotify och Absolut Vodka. 

Nyligen startat upp företaget Courate som ska turn the tables inom commrerce. Brands har inte längre makten.Kort om Courate: Courate är en shopping-plattform som låter världens mest inflytelserika människor (influencers, experter, artister och creators) kurera och sälja sina favoritprodukter direkt via sin egen shop. För DTC-varumärken innebär det ökad försäljning (x8 jämfört med dagens affiliatelösning), mer varumärkeskontroll och framförallt betydligt högre marginaler än att sälja via retailers. 

Startade influencer karriär för 4 år sedan som bara efter en månad seglade upp och fick en av sveriges mest lästa bloggar och driver frågor inom ätstörningar, självkänsla och karriär. 

Älskar att tycka i media och är inte rädd för att ta debatter.